Buffet

Allemaal Lekker kan voor jullie diverse buffetten maken. Hieronder vindt u de diverse buffetten die wij hebben. Wanneer u hier vragen over heeft kunt u altijd bellen met Karin. uiteraard houden wij rekening met allergieen.

Italiaans Buffet

Wij kunnen voor jou een Italiaans Buffet maken. Wij brengen de heerlijkste Italiaanse gerechten zoals huisgemaakte lasagne, pasta of salades. Allemaal vers bereid en deze worden koud of warm gebracht. De borden en bestek zijn inclusief en de volgende dag komen wij de gebruikte spullen ophalen.
vanaf 15 personen vanaf          € 23,50 p.p.

Tapas Buffet

Allemaal lekkere tapas gepresenteerd op mooie schalen. Fantastische scampi's in knoflookolie, gehaktballetjes in tomatensaus zijn wat voorbeelden die je kunt terugvinden op dit tapas buffet. Je ontvangt verschillende Tapas met daarbij stokbrood met ailioli.
vanaf 15 personen vanaf
€ 23,50 p.p.

Saté Buffet

Heerlijk in Oosterse sferen belanden door dit lekkere sate buffet. Lekkere kipsate met lekker sate saus, rijkgevulde Bami zoals mijn vader hem altijd maakte, nasi, kroepoek, atjar, huisgemaakte kruidenboter en stokbrood. De borden en bestek zijn inclusief en deze worden door volgende dag vuil door ons opgehaald.
vanaf 25 personen vanaf
€ 20,00

Caribisch Buffet

Ook zo'n zin in de Tropen. Met dit buffet waan je je op dat heerlijke tropisch eiland. We maken voor je een heerlijke cocktail om te beginnen en het buffet wordt gevuld met onder andere: tropische kipfilet met mango, sticky spare ribs, fruitsalade. Zet je zonnebril maar op en de muziek aan, de salsa kan gedanst worden.
vanaf 15 personen vanaf
€ 23,50 p.p.

Lunch

Lunch Buffet

Heb je een lunch voor meerdere personen besteld dan bij ons het lunch buffet. Hierop zijn belegde broodjes, zoete verrassingen, quiche en fruit te vinden. Tevens staat er melk en jus d'orange op het buffet.
minimaal 15 personen
€ 15,50 per persoon

Luxe broodjes

Deze harde broodjes zijn per stuk te bestellen. U maakt uw keuze uit bruin of wit. Het beleg van de broodjes gaat in overleg.
minimale afname 10 stuks
prijs per broodje € 3,95

Bruschette

In Italie zijn ze niet weg te denken op de lunchkaart. Deze heerlijke bruschette zijn te verkrijgen met  vlees, vis of vegetarische.
Voor een lunch, reken op 5 bruschette per persoon.  Te bestellen vanaf 25  bruschetta.
5 bruschetta € 7,50