thuisuiteten

Italiaanse Tafel

We maken voor jullie 6 gerechten, 3 warme en 3 koude gerechten. We overleggen van te voren jullie voorkeuren. Houden jullie van vlees, vis of liever geen vlees. De tafel kan natuurlijk ook geheel vegetarisch. De tafel wordt gedekt met onze spullen en wanneer we de gerechten hebben afgemaakt dan volgt er een rondleiding van de tafel. De volgende dag komen we alle gebruikte spullen vuil weer ophalen.
Deze tafel is te bestellen vanaf 5 personen en het maximale aantal is zo groot als je tafel is. 
Tafel incl. dekken van de tafel is € 29,50 per persoon.


Originele tafel

Deze tafel is een goed gevulde tafel met diverse gerechten uit bv verschillende landen. We bespreken met elkaar welke ideeën je hebt en we maken 6 gerechten volgens jouw wens. Wat is er nu leuker om gerechten bv uit Zweden, Frankrijk en Italië te combineren. Deze Originele tafel komen we brengen en we dekken de tafel. We zorgen dat alles mooi op tafel komt en maak de warme gerechten in je keuken af. De volgende dag komen we de gebruikte spullen vuil weer ophalen.
prijs per persoon is € 29,50 inclusief tafel dekken.

Allemaal lekker afhalen


De gerechten van de tafels zijn ook bij ons af te halen. Deze worden zoveel als mogelijk op mooie schalen en borden aan je meegegeven. Bij de gerechten ontvang je een beschrijving hoe je de gerechten moet afmaken. 
Prijs per persoon € 27,50 voor de tafel.


Graag twee dagen van voren bestellen.