Buffet

Allemaal Lekker heeft een aantal buffet mogelijkheden. Op deze pagina vind je de diverse buffetten. Natuurlijk kunnen we in overleg komen tot het meest ideale buffet voor jouw gezelschap, hierover kan je altijd contact met Karin opnemen en dan komen we er zeker wel uit, tel: 06-11176488. De buffetten zijn te bestellen tot 100 personen.

Italiaans Buffet

Wij kunnen voor jou een Italiaans Buffet maken. Wij brengen de heerlijkste Italiaanse gerechten zoals huisgemaakte lasagne, pasta of salades. Allemaal vers bereid en deze worden koud of warm gebracht. De borden en bestek zijn inclusief en de volgende dag komen wij de gebruikte spullen ophalen.
vanaf 15 personen vanaf          € 23,50 p.p.

Stamppotten Buffet

Allemaal lekker maakt voor jullie 4 heerlijke stampotten met een heerlijke gehaktbal. En het belangrijkste mag natuurlijk niet vergeten worden, het kuiltje jus.
vanaf 20 personen vanaf€ 15,50 p.p.

Saté Buffet

Heerlijk in Oosterse sferen belanden door dit lekkere sate buffet. Lekkere kipsate met lekker sate saus, rijkgevulde Bami zoals mijn vader hem altijd maakte, nasi, kroepoek, atjar, huisgemaakte kruidenboter en stokbrood. De borden en bestek zijn inclusief en deze worden de volgende dag vuil door ons opgehaald.
vanaf 25 personen vanaf€ 20,00

Caribisch Buffet

Ook zo'n zin in de Tropen. Met dit buffet waan je je op dat heerlijke tropisch eiland. We maken voor je een heerlijke cocktail om te beginnen en het buffet wordt gevuld met onder andere: tropische kipfilet, sticky spare ribs, fruitsalade. Zet je zonnebril maar op en de muziek aan, de salsa kan gedanst worden.
vanaf 20 personen vanaf
€ 23,50 p.p.

Lunch

Lunch Buffet

Heb je een lunch voor meerdere personen bestel dan bij ons het lunch buffet. Hierop zijn belegde broodjes, zoete verrassingen, quiche en fruit te vinden. Tevens staat er melk en jus d'orange op het buffet.
minimaal 20 personen
€ 15,50 per persoon

Smörgastarte (sandwichtaart)

Wanneer je zus in Zweden woont dan kan het niet anders dan dat je deze heerlijke hartige taart heb gegeten. Wij maken hem nu ook in de smaken, tonijn, zalm of gerookte kip. Wanneer je echt eens iets anders wil eten met de lunch moet de dit eens proberen. Vanaf 6 personen, 
€ 72.50.

Bruschette buffet

In Italie zijn ze niet weg te denken op de lunchkaart. Deze heerlijke bruschette zijn te verkrijgen met  vlees, vis,  vegetarische of vegan.
Voor een lunch, reken op 5 bruschette per persoon.  Te bestellen vanaf 50  bruschetta.
5 bruschetta € 7,50